TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

commend logo
INTERFONSKI MODULI

Interfonski aparati koji se primjenjuju na ulaznim vratima, rampama i sl. Dostupno i u nazidnoj i uzidnoj varijanti za instalaciju u stubove i poštanske sandučiće. Savršene tehničke karakteristike, moderan i savremen dizajn.

Dvožični DSP interfonski moduli

commend interfonski modul ET311/ET312

ET 311/ET 312 - Interfonski modul za digitalne master stanice ili podstanice; ET 311 sa šestocifrenim alfanumeričkim displejem(16-segmentni), ET 312 bez displeja; zvučnik i mikrofon montirani su na štampanoj ploči; mogućnost povezivanja spoljnog zvučnika, obične i naglavne stanice, gooseneck mikrofona, 3 ulaza za slobodne kontakte i 2 relejna izlaza. Najčešća primena: montaža iza panela, za specijalne stanice.

commend interfonski modul ET808

ET 808 - Interfonski modul za digitalne master stanice ili podstanice; poseduje električni mikrofon MIC480; dva ulaza za slobodne kontakte i dva relejna izlaza.

commend interfonski modul ET811

ET 811 - interfonski modul za ugradnju u digitalne stanice i podstanice s velikim grafičkim displejem. Poseduje potpunu tastaturu, zvučnik i mikrofon. Najčešća primena: montaža u stone upravljačke panele.

commend interfonski modul ET862

ET 862 – digitalni interfonski modul u čvrstom kućištu, DSP tehnologija s 1 ulazom i 1 relejnim izlazom obezbeđuje vrhunski kvalitet zvuka u veoma bučnim sredinama. Integrisan mikrofon, zvučnik i crvena komunikaciona lampica. Mogućnost povezivanja tastature (12 tastera). Najčešća primena: montaža iza panela ili u kućišta, za sve tipove poziva ili uređaja za hitne pozive kao npr. kabine liftova.

commend interfonski modul ET870

ET 870 - digitalni interfonski modul u čvrstom kućištu, DSP tehnologija s 1 ulazom i 1 relejnim izlazom obezbeđuje vrhunski kvalitet zvuka u veoma bučnim sredinama. Integrisan mikrofon MIC480, zvučnik i crvena komunikaciona lampica. Spajanje sa zvučnikom i dva tastera. Najčešća primena: montaža iza panela ili u kućišta, za sve tipove poziva ili uređaja za hitne pozive kao npr. kabine liftova.

Četvorožični interfonski moduli

Sa analognim četvorožičnim interfonskim modulima moguće je realizovati različita rešenja, prilagođena korisniku, po pristupačnoj ceni. Različitost dimenzija i funkcija omogućava pokrivenost svih oblasti primene. Posebno su pogodni kod montiranja specijalnih stanica, gde kućište, tasteri i ostale komponente moraju pojedinačno da se podešavaju.

commend interfonski modul ET411

ET411 – analogni interfonski modul za interfone sa šestocifrenim alfanumeričkim displejom (16-segmentni). Sadrži električni mikrofon i crvenu lampicu. Podešen za povezivanje zvučnika, tastature sa 15 tastera i slušalice. Najčešća primena: interfonski terminal u panelima ili kućištima, koji prikazuje dodatne informacije na displeju, npr. indikaciju sagovornika, operativnog stanja, alarma itd.

commend interfonski modul ET502

ET502 – interfonski modul, analogni, s mikrofonom i pojačalom. Mogućnost konekcije pozivnog tastera i zvučnika. Najčešća primena: liftovi, rampe ili specijalne stanice.

commend interfonski modul ET508

ET508 – interfonski modul analogni koji se ugrađuje u podstanice. Odličan kvaliteta zvuka, čak i u bučnim prostorima. Mogućnost povezivanja na mikrofon, zvučnik, 5 tastera i crvenu lampu.

commend interfonski modul ET509

ET509 – analogni interfonski modul sa pojačalom, mikrofonom i zvučnikom. Jedan pozivni taster. Najčešća primena: kontrolni punktevi koji su stalno uključeni.

commend interfonski modul ET562

ET562 - analogni vodootporan interfonski modul s duplex kontrolerom, mikrofonom i zvučnikom. Uređaj za kontrolu pravca govora obezbeđuje najbolji mogući kvalitet zvuka čak i u veoma bučnim sredinama i na velikim rastojanjima. Mogućnost spajanja do 3 pozivna tastera. Najčešća primena: liftovi

commend interfonski modul ET570

ET570 - analogni vodootporan interfonski modul s pojačalom i vodootpornim mikrofonom MIC480. Mogućnost spajanja sa zvučnikom i pozivnim tasterom.

commend interfonski modul ET601

ET601 – analogni interfonski modul za ugradnju u specijalne industrijske interfone. Mogućnost povezivanja 18 programibilnih tastera. Ugrađeno pojačalo od 8W sa dve jačine zvuka. Najčešća primena: za specijalne stanice sa velikim brojem tastera za direktne pozive, namenjene upotrebi u veoma bučnim sredinama.