TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

commend logo
MODULI ZA VRATA I KONTROLU PRISTUPA

Interfonski aparati koji se primjenjuju na ulaznim vratima, rampama i sl. Dostupno i u nazidnoj i uzidnoj varijanti za instalaciju u stubove i poštanske sandučiće. Savršene tehničke karakteristike, moderan i savremen dizajn.

Dvožični DSP moduli za vrata

commend modul za vrata ET 861

ET 861 - Potpuno digitalan dvožični modul za stanicu na ulazu sa DSP tehnologijom, za razgovor u handsfree režimu u otvorenom dupleksu, čime se postiže optimalan kvalitet govora na vratima, čak i na velikim rastojanjima u bučnim sredinama. Jedan relejni izlaz za direktno povezivanje uređaja za otvaranje vrata. DSP tehnologija pruža čitav niz dodatnih karakteristika, npr.funkcionalne testove za zvučnik/mikrofon, audio monitoring. Najčešća primena: Na vratima, kapijama, rampama...

commend modul za vrata ET 867

ET 867 - Modul tastature, funkcije specijalno podešene za upotrebu u kombinaciji sa modulom stanice na ulazu ET 861. Najčešća primena: Modul kontrole pristupa u kombinaciji sa ET 861

Četvorožični moduli za vrata i kontrolu pristupa

Interfonski moduli u analognoj četvorožičnoj tehnologiji, za razgovore i kontrolu pristupa u uaznim ili tranzitnim oblastima. MOduli mogu da se montiraju zajedno, ili da se sklope u nekoliko interfonskih stanica. Na taj način se vrata, kapije ili rampe obuhvataju interfonskim sistemom. Možete da podešavate jačinu LED dioda čitača, kao i jačinu zvuka zujalice.

commend modul za vrata i kontrolu pristupa ET 661

ET 661 - Modul za stanice na vratima sa integrisanom kontrolerom dupleksa za optimalan kvalitet govora na vratima, čak i na velikim rastojanjima ili u veoma bučnoj sredini. Najčešća primena: Na vratima i kapijama, rampama i sl.

commend modul za vrata i kontrolu pristupa ET 667

ET 667 - Modul tastature, specijalno podešene funkcije za upotrebu u kombinaciji sa modulom stanice na vratima ET 661. Najčešća primena: Kao modul kontrole pristupa u kombinaciji sa ET 661.