TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

commend logo
ŠALTERSKI INTERFONI

Na svim mestima na kojima staklo ili zidovi formiraju barijeru između zaposlenih i stranaka neophodni su najmoderniji komunikacioni sistemi. Uprkos postojanju barijera, razgovor mora da bude prirodan i razgovetan. Commend interfonski sistem za šaltere u potpunosti zadovoljava ove uslove zahvaljujući specijanom procesoru govora.

Centralne jedinice

commend šalterski interfon GEC881

GEC 881- Digitana stona stanica za šaltere sa silikinsko-plastičnom tastaturom i ugrađenim omnidirekcionim mikrofonom. Tastatura sa 15 tastera sa jasnim neverbalnim piktogramima.

commend šalterski interfon GEC882

GEC 882- Digitana stona stanica za šaltere sa mogućnošću upućivanja poziva, silikinsko-plastičnom tastaturom i ugrađenim omnidirekcionim mikrofonom. Tastatura sa 15 tastera sa jasnim neverbalnim piktogramima.

commend šalterski interfon GEC480

GEC 480S- Stona stanica sa gooseneck mikrofonom. Poseduje mikrofon Q400 za spojnu stanicu i napajanje od 230V.

commend industrijski interfon EE81ADMSOS

GEC 481S- Stona stanica bez mikrofona za spoljnu stranu. Poseduje napajanje od 230V

Dodatna oprema

commend napajanje PA20W15V

PA 20W15V- Izvor napajanja sa utikačem za seriju GEC 880

commend zvučnik AL10

AL 10- Kompaktan zvučnik. Kućište od poliamida, sa zaštitom od nepovoljnih vremenskih uslova, za unutrašnju i spoljašnju montažu. Mogućnost rotiranja i naginjanja. Nosač za montažu u kompletu.

commend mikrofon MIC480

MIC 480- Omnidirekcioni ugradni elektret mikrofon zaštićen od nepovoljnih vremenskih uslova, za upotrebu kod staklenih i aluminijumskih ploča debljine do 10mm.

commend mikrofon MICQ400

MIC Q400- Minijaturni mikrofon kardioidnog tipa. Kućište od plastike, otporno na udarce. Odlične akustičke karakteristike.