TELEKOMUNIKACIJE

SIGURNOSNI SISTEMI

SISTEMI NAPAJANJA

CENOVNIK

iGuard uređaj za Kontrola Pristupa i Evidencija Radnog Vremena

iGuard uređaj za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena

KARAKTERISTIKE

Ugrađen Web Server

Ugrađeni Web server omogućava svim kompijuterima u mreži da direktno i istovremeno pristupe iGuard-u koristeći bilo koji internet pretraživač(Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome). Nije potreban nikakav dodatni softwere.

Dakle, bilo da ste na aerodromu ili u hotelskoj sobi, možete uvek proveriti da li su vaši zaposleni na radom mestu ili ne, pa čak kontrolisati njihova pristupna područija i to sve preko obične internet konekcije!

Ugrađen Server baze podataka

Ugrađeni server baze podataka omogućava sa lakoćom dobijanje informacije o zaposlenima i njihovoj evidenciji pristupa, smanjujući tako vremena obrade za poslove kao što je obračun zarada od nekoliko dana na nekoliko minuta.

Sve informacije su u realnom vremenu, umesto u nedeljama ili danima starim izveštajima.
Nasuprot iGuard, drugi sistemi moraju da koriste računare koji rade pod posebnim softverom za preuzme informacije, i obično se određeno lice zadužuje za obavljanje tog posla.

 

 

iGuard izveštaj

TCP/IP bazirana komunikacija

iGuard je prvi i jedini bezbednosti proizvoda na tržištu koji koristi tačno TCP / IP kao protokol za komunikaciju sa drugim iGuard uređajima i spoljnim svetom. Protokol omogućava uređaju da se direktno povežu sa mrežom preduzeća preko postojeće kablovske instalacije.

Za razliku od tradicionalnih RS-485/Wiegands sa maksimalno 32 jedinice koje komuniciraju u isto vreme, TCP / IP je brz, neograničen i sveprisutan.

 

 

 

Master/Slave mreža bazirana na TCP/IP protokolu

Više iGuard jedinica se može postaviti kao Master / Slave u lokalnoj mreži ili Internetu. U okviru ove konfiguracije, jedan iGuard će biti dodeljena kao Master, a sve ostale jedinice su konfigurisani kao robovi.
Uputstvo za upis može da se uradi jednom u bilo kojoj jedinici kao informacije o korisniku i prava pristupa se kopiraju preko master / slave mreže.

Tehnički gledano, ne postoji ograničenje po broju jedinica na Master / Slave mreži što je velika razlika u odnosu na RS-485 koji ima samo 31 jedinicu za svaku RS-485 kontroler.

iGuard pravo pristupa

Prava pristupa

Kada možete lako i udobno dodelite različita prava pristupa za zaposlene, možete da planirate vašu bezbednost bolje i sa povećanom efikasnošću ljudskih resursa.

Sa ugrađenom web server tehnologijom, iGuard Vam omogućava da upravljate pravima pristupa svakog pojedinačnog zaposlenog ili grupe zaposlenih lako bilo kada, bilo gde sa bilo kog računare ili mobilnog uređaja koji ima pristup internetu. Na primer, možete da dodelite članova marketing odeljenja pravo pristupa u kancelarije samo radnim danima od devet do pet, ili sprečiti određene radnika da udju u sobu računarskog servera.

 

 

Izveštaji

iGuard obuhvata tri ugrađene vrste izveštaja: Access Log, Gledalac Izveštaj i Dnevni ulaz / izlaz izveštaj, kojima se može pristupiti preko bilo kog računara sa pristupom web pretraživaču.

Ukoliko su Vam potrebni više sofisticirani izveštaji, kao što je slučaj kod platnih spiskova, informacije se mogu preuzeti i sačuvane u Microsoft Excel formatu i formatu čistog teksta.

Pored toga, zapisi pristupa se mogu sačuvati na bilo kom računaru u mreži u popularnom ODBC formatu baze podataka u realnom vremenu. Ostale aplikacije mogu lako dobiti informacije iz ODBC (potreban softver, iServer2.exe, su Vam dostupni besplatno).

Bezkontaktne Smart katice

NKSP Mifare Klasična beskontaktna smart kartica

Sa ovom opcijom, vaše radne snage mogu da pristupe iGuard-u brže i pametnije, koristeći beskontaktne smart kartice.
Svaki korisnik će imati svoju smart karticu, koja poseduje informacije o korisniku, uključujući ime, firmin i kod sektora, i informacije otiska prsta.

Ova funkcija je posebno korisna za vreme velike gužve, kao što su početak i kraj radnog vremena, kada se većina zaposlenih prijavljuje ili odjavljuje u gotovo isto vreme.

iGuard je prva uređaj za skladištenje podataka otisaka na beskontaktne smart kartice!

iGuard senzor za uzimanje otisaka prstiju

Senzori za otiske prstiju

LM520-FOSC Trajan optički senzor

Koristi sledeću generaciju tehnologije otisaka prstiju uključujući SecuGen. Ojačan, visok kvalitet slike optičkog modula otisaka prstiju i velike brzine prepoznavanja algoritama otiska prsta.

 

LM520-FSC osetljivi Kapacitivni senzor

Koristi napredni Solid-state, na bazi silikona Kapacitivni senzor otisaka prstiju.
Ovaj senzor ima poboljšane mogućnosti snimanja, performanse elektrostatičkog pražnjenje i poboljšanu robusnost radi obezbeđivanja superiornog nivoa tačnosti i pouzdanosti uzetih otisaka.

 

iGuard otisak prsta

Kada prst dodirne iGuard površinu senzora, senzor meri kapacitivnost svakog piksela u 256 300 tačaka na površini senzora. Razlike u kapacitivnost odgovaraju grebenima, dolinama i porama koje karakterišu jedinstvenost otiska prsta.

Ovaj senzor eliminiše ograničenja drugih tradicionalnih skeneri, uključujući i distorzije ivica, niske rezolucije slike, izgrebnost ploče, MIS-poravnate optike i kabaste veličine. Na njega ne utiču svakodnevne varijacije otiska prsta kao što su posekotine, oticanje i prljavština.